Brochure

Brochure

Brochure : je bent jong en je hebt borstkanker. Wat nu....?

De papieren brochures zijn op en wij hopen medio 2016 een nieuwe digitale brochure te kunnen presenteren op onze website.

De brochure is offline gehaald omdat de inhoud niet meer up-to-date is.

 

In de tussentijd kun je hier informatie vinden:

B-bewust is er voor iedereen die te maken heeft met borstkanker of (mogelijke) erfelijke belasting van borst- en/of eierstokkanker.

B-bewust is er om jou te helpen bij het voorbereiden van gesprekken met je huisarts en (medisch) specialisten. Dit helpt jou om de informatie te krijgen die jij nodig hebt. Goed geïnformeerd maak je makkelijker keuzes over je behandeling. En kun je beter meedenken met je huisarts en je behandelaars. Daardoor heb je meer grip op het proces van de onderzoeken en behandelingen dat je ondergaat. Goede informatie geeft je houvast en steun. Op de website kun je – aan de hand van themalijsten met voorbeeldvragen - je eigen checklist samen te stellen.

Daarnaast vind je er uitgebreide en betrouwbare informatie in de vorm van de kwaliteitswijzers Borstkanker en Erfelijkheid.  Deze beschrijven waarmee je te maken kunt krijgen en hoe de zorg voor jou zou moeten zijn. De informatie is gebaseerd op de officiële richtlijnen en zorgstandaarden.