Fotogalleries - Wat doet borstkanker met je lichaam?

Fotogalleries - Wat doet borstkanker met je lichaam?

Fotogalleries van Amazones voor Amazones
Nog maar één borst. Of geen borsten. Hoe ziet dat eruit? Een nieuwe borst met een inwendige prothese. Of één van lichaamseigen materiaal, zoals vet uit je buik of een rugspier. Wat moet je je daarbij voorstellen?
 
In de fotogalleries van de Amazones vind je voorbeelden die laten zien hoe het eruit kan zien. Kán, want geen lichaam is hetzelfde, littekens kunnen ‘mooi’ of 'lelijk' uitvallen, reconstructies kunnen meer of minder geslaagd zijn. De galleries zijn te vinden op diverse informatie & tips pagina's (altijd onderaan de pagina).
 
Doel van de galleries is een realistisch beeld te geven van wat borstkanker met je lichaam doet. Wat kun je verwachten, bijvoorbeeld na een amputatie of borstsparende operatie? Wat zijn de mogelijkheden van reconstructie? En hoe ziet dat er dan uit? En wat zijn de risico’s, want niet iedere reconstructie geeft een mooi resultaat.

Ook zijn er foto’s van behandelingen, zoals de aftekening bij bestraling, een porth a cath of lymfetaping bij lymfoedeem.

Alle foto’s zijn van Amazones, die zo hun mede-Amazones de kans geven zich een voorstelling te maken van hoe hun nieuwe lichaam er uit kan gaan zien of wat ze van een behandeling kunnen verwachten. De galleries raken al aardig gevuld en we willen alle Amazones die foto’s ter beschikking stelden daar heel erg voor bedanken.

Maar er kunnen nog meer foto’s bij. Foto’s van allerlei situaties. Wil je ook foto’s bijdragen? In het topic Oproep voor foto's van jou vind je alle informatie.