Jougla's verhaal

Begin juni 2016 voelde ik een gekke plek in mijn borst. Ik maakte me geen zorgen maar voor de zekerheid even langs de huisarts. Die dacht ook dat het niks was maar hij stuurde me voor de zekerheid door naar de mammapoli. Een mammografie, echo en punctie later sprak de radiologe gelijk al uit dat het foute boel was. Op 9 juni werd dit bevestigd door de uitslag van de punctie. In mijn rechterborst meerdere tumoren en tenminste 1 lymfeklier met een uitzaaiing. Triple negatief. Maar we gingen voor genezing. 

Eind juni begonnen met chemo.

4x AC 3-wekelijks gepland maar slechts 3 gehad omdat het niet aansloeg, tumor gegroeid naar zeker 10 centimeter en meerdere uitzaaiingen in de oksel

12x Taxol wekelijks met 4x Carboplatin 3-wekelijks. De tumor was gekrompen naar een centimeter of 3. 15/11 laatste chemo.

16 december amputatie en 3 okselklieren verwijderd. De hele borst zat vol tumoren en de primaire tumor was al weer gegroeid naar 10 centimeter

4 januari  CT scan ter voorbereiding op de bestraling, hieruit bleek dat er weer tumoren zaten in meerdere okselklieren. Daarnaast zaten er 2 uitzaaiingen in de lymfen achter het borstbeen. Deze zijn niet operabel of te bestralen. Oftewel: nog wel behandelen maar niet genezen.

18 januari 2017 start met Carboplatin en Capecitabine

6 maart blijkt dat ook deze chemo niet voldoende doet. De artsen verwachten niet dat weer een andere chemo wel voldoende resultaat zal hebben, daarom ga ik per eind maart starten in de TONIC trial bij het AVL.

 

Hai jougla , wat krijg je dan veel voor je kiezen ! Ik ga zo voor je hopen dat tonic trail voor jou aan gaat slaan ! Heel veel sterkte 

Hoi Jougla, wat naar dat de chemo's bij jou helemaal niet werken. Voor zover ik weet is de Tonic trial een immuntherapie (anti PD1, nivolumab). Het kan wel zijn dat je het in combinatie krijgt met chemotherapie. Dat is een van de opties. 
Ik weet dat er bij long- en huidkanker veelbelovende resultaten mee zijn behaald. Ik hoop voor je dat het bij jou keihard aanslaat!! Heel veel sterkte, ik duim voor je!!

in welke ellende ben je toch verzeild geraakt, Jougla! Ik dacht dat ik een snel groeiende tumor had, maar dit slaat alles!

Ik hoop heeeeeeel erg dat de tonic trial je iets gaat brengen. Houd moed!

Jougla, wat een agressieve en hardnekkige tumoren. Heel goed dat je je hier hebt aangemeld. Spuien, delen, vragen, opzoeken en klagen, er kan hier veel. Net als onderstaande dames hoop ik dat de trial keihard zijn werk gaat doen! Hopelijk lukt het om af en toe een update te geven hoe het met he gaat!

Lieve groetjes, Zangeres

Jougle, je schrijft het neer in een paar zinnen, maar wij weten hoeveel ellende, verdriet, pijn, frustratie en noem maar op daar achter zit. Ik ben ook bij het AvL in behandeling. Een prima plek vind ik. Heel veel sterkte met je verdere behandeling.

Jeetje Jougla dat was de afgelopen maanden voor jou wel klap op klap die je voor je kiezen kreeg.

Ik hoop dat de TONIC - trial wel goed werk doet en dat je nog een mooie en lange tijd mag hebben.

Sterkte en succes met de kuren.

Wat een achtbaan! ik hoop dat deze trial voor jou wel gaat werken en dat je zo kostbare tijd bij krijgt! Hou je ons op de hoogte?

Jeetje Jougla, helaas welkom hier. Wat een ellende heb je tot nu al te verwerken gehad. Hopelijk kan de tonic trial jouw agressieve borstkanker voor langere tijd de kop indrukken. Heel veel sterkte met alles, hier kan je alleszins je zorgen en verhaal kwijt. 

Welkom Jougla,

Wat een verhaal. Ik hoop dat je hier steun en info vindt. En ik hoop dat de TONIC trial goed gaat werken. Sterkte alvast.