Weblogs

Recente artikelen

pijnarts

Kort geleden ben ik weer eens bij de pijnarts in het AVL geweest, het is nog altijd waardeloos met de pijn..Ik bedoel nu de zenuwpijn die van mijn ruggegraat tot op mijn borstbeen loopt, en dan nog onder mijn arm door tot ongeveer mijn elleboog.
Ik plak morfine pleisters en slik Lyrica.
Om de pijn redelijk houdbaar te krijgen moet ik veel Lyrica slikken, waar ik dan echt een sombie van wordt, dat is dus ook geen echte optie.
Ik heb al allerlei andere medicatie gehad, maar de Lyrica doet het meeste zijn werk.
Nu stelde mijn pijnarts nogmaals vóór een pijnblokkade te doen...(ik moet dan stee

Botox....

Gisteren was ik voor contrôle van mijn laatste operatie bij de plastisch chirug.
De littekens die nog steeds behhoorlijk en pijnlijk trekken aan de grote borstspier, zullen niet meer veranderen, ook niet na speciale huidtherapie....heb ik weer pppfff...
Ik kon kiezen uit twee oplossingen een operatie of botox injecties in de borstspier....natuurlijk heb ik voor het laatste gekozen en blijft de operatie op de plank (moet ik niet aan denken).

Ik heb op de site gezocht of er iets stond over botox injecties ter bestrijding van littekens op deze manier, ik heb echter niets gevonden.
Is er ie

update

Maandag ben ik voor cotrôle bij de chirurg geweest. Hij vond dat mijn littekens er verschrikkelijk uitzagen en kon dus door al die bobbels en plooien niet voelen of alles oké was, heel vervlend omdat voelen volgens hem de enige methode is (als je geen borsten meer hebt) foto's en MRI kunnen niet gemaakt worden.
Het is dus volgens hem van groot belang dat de plast. chirurg de littekens weer glad maakt.